DESPRE NOI

Brandul KROLL PLUS are în spate o experiență de peste 10 ani în comercializarea, distribuția și montajul materialelor de acoperiș.

Sistemele de învelitori KROLL PLUS se caracterizează printr-o durată medie de viață de 50 de ani, susținută de utilizarea oțelului de înaltă calitate, de instalarea ușoară și greutatea redusă.

Produsele KROLL PLUS sunt fabricate de producători de renume, din materii prime de cea mai bună calitate, marcate, ambalate și etichetate corespunzător, cu respectarea normelor UE.

Pe lângă produse superioare, oferim o serie de servicii și avataje clienților pentru a le întări încrederea în KROLL PLUS.

KROLL PLUS este dezvoltat de o echipă de tineri profesioniști, hotărâți să crească nivelul de acoperire al pieței și să furnizeze în continuare produse de cea mai bună calitate.

De la an la an, portofoliul KROLL PLUS a evoluat, s-a diversificat și îmbogățit cu produse noi, soluții optime, profesionale pentru solicitările de pe piață.

Contactează echipa KROLL PLUS și îți vom oferi cea mai simplă, ieftină și utilă soluție pentru proiectul tău!

tabla tigla

Prezentare video:

Lăsați-ne să vă acoperim casa mult visată, una de care puteți fi mândru și care să definească cu fidelitate stilul dvs de viață!